Nyheter finner du hos:

 

Om oss

AVS System AS skal tilby og levere utstyr for elektroniske sikkerhetssystemer til i hovedsak bedriftsmarkedet, gjennom installalatører og et eget forhandlernettverk.

Vi skal være en leverandør av elektroniske produkter til sikkerhetsmarkedet, en nisjebedrift som skal kunne tilby de mest moderne og sofistikerte løsninger, med spesiell vekt på IP-relaterte produkter.
Utviklingen av slike produkter og systemer har etterhvert fått en relativt høy hastighet. Det kreves store ressurser for våre kunder til enhver tid å kunne være oppdatert innen området. Dette gjelder så vel som produkter, produsenter og leverandører, men også selve teknologien; ny teknologi og nye standarder.
Leverandører og installatører av slike systemer til sluttbrukere har derfor et stort behov for å kunne øke sin kompetanse, eventuelt ha samarbeidspartnere som kan være rådgivende og støttende.
AVS System AS ønsker å være en solid partner for sine kunder. Dette enten det gjelder å kunne tilby markedstilpassede og konkurransedyktige produkter, såvel som være en støttefunksjon hva gjelder informasjon og opplæring.
AVS System AS skal ikke nødvendigvis være en omfattende grossist med et stort varespekter. Snarere en leverandør av kvalitetsprodukter og integrerte løsninger, som gjør våre kunder i stand til å være totalleverandør av sikkerhetssystemer.

AVS System AS vil med sine mange års erfaring, og et utstrakt og fruktbart samarbeid med produsenter/leverandører, være et riktig valg som leverandør og amarbeidspartner for sine kunder.
På denne måten vil AVS System AS kunne tilby de mest markedsriktige produkter og løsninger, med best mulig brukergrensesnitt, og også med henblikk på funksjonalitet, kvalitet og pris.

AVS System AS har med ansattes bakgrunn et utstrakt nettverk av produsenter og leverandører. Mange års erfaring med slike produkter og systemer gjør AVS System AS i stand til å kunne velge blant de beste produktene og løsningene i markedet.

 

 

 

 

 

 

AVS System AS - Smalvollveien 44 - 0667 Oslo - Norway